banner

Producția noastră

Oferim o gamă variată de produse: butoaie, rezervoare, căzi pentru stocarea lichidelor alimentare și nealimentare, proiectate și confecționate astfel încât să corespundă oricăror exigențe, cu capacitate variind de la 50 litri până la 1500 litri.

Consultație gratuită

VATAVU GRUP S.R.L. situată în Republica Moldova, a fost înființată în anul 2008, ca societate cu răspundere limitată.
Principala activitate a firmei constă în producţia și comercializarea produselor din mase plastice, în ţara şi străinătate. Oferim o gamă variată de produse: butoaie, rezervoare, căzi pentru stocarea lichidelor alimentare și nealimentare, proiectate și confecționate astfel încât să corespundă oricăror exigențe, cu capacitate variind de la 50 litri până la 1500 litri.
Filozofia firmei, este de a reinvesti permanent în noi tehnologii, pentru a crește productivitatea și pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și produselor, având ca obiectiv promovarea pe piața internă și externă a unor produse de calitate ridicată, în condiții și la prețuri avantajoase. Pentru toate produsele noastre există o garanție și sunt fabricate exclusiv din materiale originale.

Consultație
gratuită

Completati formularul și vă vom contacta pentru a vă oferi mai multe detalii despre produsele noastre.

Accesînd butonul „Expediază”, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale